Onpa ollut todella laiska sunnuntai. Yhdeltä piti mennä pelaamaan salibandyä, mutta en sitten laittanut herätyskelloa soimaan ja nukustelin aina kahteen asti. Päivän ainoa ahkera teko oli tiskaus, ja ehkä roskien vientikin lasketaan sellaiseksi. Muuten olen rampannut väliä sohva--tietokone. No, menee se päivä näinkin.

Jotta postauksella olisi jotain sisältöäkin, niin laitetaan yksi mieleentullut lyhennys ylös: ps -- pues. Mandamelo ps.

Enpä muuten olisi uskonut vuosi sitten kesällä (vai onko siitä jo kaksi vuotta?), että PMMP-nimeä kantavasta yhtyeestä tulisi vielä jotain, niin järkyttävältä yhden hitin ihmeeltä yhtye kuulosti Rusketusraidat-biisin ansiosta. Mutta tämä toinen levy on ihan hyvä jo, tykkään ihan kuunnella.

24104.jpg

Oikeastaan postaan ihan vain sen takia, että tekee mieli laittaa pari kuvaa Cuscosta. Tai siis Cuzcosta. En oikein edes tiedä kumpi on virallinen kirjoitusasu, molempia kun rinta rinnan käytetään. Ylemmässä on joukkokuva orpokodista (bongaa Antti!), jossa käytiin vierailemassa pahoinpideltyjen tai muuten vain tylyn kohtalon kohdanneiden lasten luona. Alemmassa kuvassa on taas kyltti, joka jostain syystä kovasti huvitti minua, mutta ei muita. En ymmärrä mikseivät muut nähneet mitään hauskaa kyltissä. :)

24103.jpg

Kusipataan ei sitten saa pysäköidä!