Noniin, pitihän sitä kuitenkin tulla kirjoittamaan tänne. Joulu on mennyt perinteisin merkein yhdistetyn kinkku- ja suklaaähkyn merkeissä. Joulukirkot ja haudat on käyty, tänään baariin, huomenna Suonenjoelle omien vanhempien luokse (nyt siis ollaan anoppilassa vorsasa). Joulumenot ja -ruuat vaikuttavat olevan täälläpäin melko samanlaisia kuin tuolla savossa.

25305.jpg

Kun täällä vorsasa vielä eletään modeemiaikaa, niin tällä kertaa ei tule mitään oikeaa kuvaa, vaan piti itse piirrustaa omakuva, eli joulun possu. Voimme huomata, että olen ainakin siinä mielessä oikealla alalla, että jokin kuvataidekoulu olisi ollut todella väärä valinta.

Alustava suunnitelma uudenvuodenlupauksista:
  • Karkiton tammikuu. Tämä on jo pitkä perinne, ainakin neljän vuoden takaa.
  • Tipaton tammikuu lukuunottamatta 14.1., jolloin on Tomin tuparit. Tomia ei kestä selvinpäin. Eiku.
  • En juo maitoa ruuan kanssa tammi- enkä helmikuussa. Olen melkoinen maitohiiri ollakseni jo aikuinen mies, noin litra menee päivässä. Tavoitteena vähän pienentää päivässä saatavaa energiamäärää.
Mitään "aloitan liikunnan" -lupausta nyt ei tarvitse tehdä, kun liikuntaa tulee harjoitettua ihan riittämiin muutenkin. Lisätään nyt kuitenkin yksi liikunta-aiheinen lupaus:
  • Salitreenin jälkeen maltan venytellä lihakset. Ei minulla kuitenkaan ole niin kiire mihinkään.
Hauskoja välipäiviä toivottelee:
Antti-Pantti