Kipu kipuna kipumäellä sanoi Antti, kun kuumeen mittasi. Eli sitkeänä jatkunut pieni köhä muuttui nyt sitten kuumeeksi. En muista, milloin viimeksi olen ollut kipeänä. Ilmeisesti keho sitten sanoi, että nyt kyllä maltat levätä kotvasen. No, levätään sitten.

Pikku kuumeessa katselin vähän tuota maikkarin vaalitenttiä, mutta kovin kauan en pystynyt katsomaan, kun rupesi ehdokkaiden jaarittelu ärsyttämään. Eivätkö poliitikot yksinkertaisesti osaa puhua lyhyesti tai vastata jopa yhdellä sanalla, vai mikä siinä on? No, ehkäpä mielipiteitään pitää jotenkin perustella. Tuppaa tällaisen perusinsinööri-putkiaivon kärsivällisyys vaan loppumaan jutusteluja kuunnellessa. Eikö mentäisi jo asiaan!

Koska en jaksanut sohvalla löllöttää, niin tulin koneelle katselemaan kuvia Perusta, ja nyt päivän kuva onkin muuttunut neljäksi kuvaksi.

29180.jpg

29178.jpg

29179.jpg

29181.jpg

Kaikki kuvat ovat Cuzcosta. Tykkään erityisesti kolmannesta kuvasta, jossa sain talletettua Markosta ja Andreksesta silhuetin mäen päällä. Loppuun piti vielä laittaa Machu Picchulta perinteinen kuva, jollaisia arvon lukijatkin ovat varmaankin lukuisia nähneet. Ensimmäisessä kuvassa on perinteinen kansanjuhla eräällä aukiolla (en muista nimeä). Toisessa kuvassa on normaalia katunäkymää. Otin kuvan, kun tuo takana näkyvä vuori näytti niin hienolta laskevassa auringonvalossa.

Huh, ei tämä kirjoittaminenkaan nyt oikein tunnu sujuvan.