Presidentinvaalit tuli ja meni, tai eivät ne vielä ihan kokonaan menneet. Tunnustetaan sen verran, että oma ehdokkaani lukeutui vaalien voittajiin. Tunnustetaan myös sen verran, että kovin syvällisesti en ole ehdokkaisiin perehtynyt, vaan lähinnä mutu-tuntumalla valinnut ehdokkaani, kuka vaikuttaa "hyvältä tyypiltä". Muutenkin kiinnostus politiikkaa kohtaan ei ole järin suuri, tuntuu, että suurimpia tunteita koko presidentinvaaleissa on herättänyt Tarja Halosen photaroidut silmät.

Viikonloppuna oli ..hmm.. kosteahkot tuparit, kivaa oli! Jatkoille siirryttäessä porukka tuttuun tapaan jotenkin hajosi, mutta etkothan ne aina kivoimpia bileissä on. Sunnuntai menikin sitten vaakatasossa, mitä nyt äänestyskopissa kävin ja taisinpa jopa imuroidakin.

Tänään on ollut niin sanottu turhakepäivä. Turhakepäivät ovat sellaisia, kun ei oikein mitään saa aikaan, touhuaa kyllä, mutta päättömiä asioita. Töissä diplomityö ei nyt mitenkään järisyttävää tahtia etene, jotenkin tuntuu, ettei oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. Kaipa tällaiset tunteet ovat normaaleja tuollaisessa lopputyössä.

30300.jpg

Päivän kuvaan on tänään valittu Tero ja Ari. Toimitus onnittelee valittuja.