Vuosi on nyt vaihtunut, ja monissa blogeissa näkee jonkinlaisia koosteita vuoden tapahtumista; mitä minäkin kuukautena oikein on tapahtunut. Itse koetin myös miettiä eri kuukausina tapahtuneita juttuja, mutta en oikein osannut. Yritänpä kuitenkin jotenkin muistella, miten vuosi on oikein mennyt.

Vuonna 2004 olin kiltamme Athenen puheenjohtajana, ja viime vuosi olikin kahden aktiivivuoden jälkeen ensimmäinen järjestövastuusta "vapaa" vuosi. Tämä aiheutti hieman haikeutta, mutta toisaalta toi vähän lisää vapaa-aikaa. Mihin käytin tämän vapaa-ajan? En osaa sanoa. :)

Vuosi 2005 oli myös ensimmäinen vuosi, kun minulla oli ihan ihkaoikea kesäloma, kokonaiset kolme ja puoli viikkoa, jota palkattomasti pidensin neljäksi viikoksi. Tuttuun tapaan en lomallani juuri mitään erikoista tehnyt, tai ei tullut matkusteltua koto-Suomea lukuunottamatta. Ruisrockissa oli pirun kuuma ja pirun kivaa, sen muistan.

Keväällä ilmeni tuo Peru-mahdollisuus, jonne sitten hain ja pääsin. Syksy siellä onkin sitten ihan kokonaan oma tarinansa. Lähtiessäni Peruun lopetin myös Comptelilla työskentelyn, tosin en sielläkään kerennyt kuin reilun vuoden olla. Nähtävästi olen oikein menevä kosmopoliitti, kun en juuri vuotta pitempään yhdessä paikassa viihdy. Heh heh.

Vuonna 2005 astuin myös mukaan blogimaailmaan, kun perustin matkaani varten matkapäiväkirjan. Tosin tuli tässä mieleen, että olen varmaan jo viiden vuoden ajan pitänyt kotisivuillani "kuulumisia"-palstaa vaihtelevalla aktiivisuudella. Tuollainen palstahan nyt on käytännössä blogi ilman kommentointimahdollisuutta. Reissun jälkeen blogausinto jäi sitten päälle ja perustin tämän blogin.

Syksyllä muutettiin Saaran kanssa yhteen, se oli aika iso ja mukava askel. Päästiin vielä tällaiseen ihan uuteen asuntoon, joskin ehkä vähän pienehkö tämä on kaksioksi. Muuton ajoitus oli vähän huono, koska olin silloin jo Perussa, ja sitten palatessa oli ehkä hieman kulttuurishokki tulla kotiin, joka ei kuitenkaan ihan heti tunnu kodilta. "Missäs ne pyyhkeet on?" Mutta nyt kyllä tuntuu menevän jo ihan mukavasti.

Mitäs tavoitteita vuodelle 2006 sitten? No, päätavoite on hoitaa tuo huomenna alkava (hui!!) diplomityö kunnialla alta pois, elikäs suomeksi sanottuna valmistua. Tässä tapauksessa valmistuisin kuudessa vuodessa, eli vähän taitaa mennä tavoiteajasta yli. Olen kuitenkin opiskelujen ohessa käynyt miltei koko ajan töissä sekä toiminut kaksi vuotta killan hallituksessa, niin ehkä tuommoinen ylitys nyt sitten sallitaan.

Muita tavoitteita ei juuri ole, salibandyä aion jatkaa ahkerasti ja valokuvaukseen tekee mieli perehtyä vähän enemmän, jotta osaisi ottaa vähän muunkinlaisia kuvia kuin vain tavanomaisia "räpsyjä". Saas nähdä.

26826.jpg

Päivän kuvassa nyt jo edesmennyt presidenttimme Mannerheim vierailemassa hevosensa kanssa viihdyttävässä punatiilisessä hotellissa Snellmanninkadulla. Vai olikohan tuo heppahahmo monopolista sittenkään Mannerheim, jostain olen moisen ajatuksen päähäni saanut.