Tänään oli diplomityön kannalta hyvä viikko! (Taino, ainakin torstai ja perjantai.) Eilen sain täytettyä kaikki listaamani tavoitteet, ja taisinpa kirjoittaa vähän enemmänkin kuin yhden kappaleen. Tänäänkin olin oikein touhukas enkä irkannut ja lueskellut blogeja ja foorumeja kuin ihan vähän. Huonona päivänä noihin menee puolet päivästä, ellei enemmänkin.

Pitäisi varmaan tehdä jonkinlainen periaatepäätös, että päivästä vaikkapa pari tuntia pyhittäisi tekstin luomiselle ja loput sitten sille ohjelman tekemiselle. Tässä vaiheessa nimittäin on helppo ajautua siihen, että edistyy itse kokeellisessa osuudessa (eli minun tapauksessani prototyypin ohjelmoinnissa), muttei sitten malta kirjoittaa mitään tai tutustua lisää kirjallisuuteen. Sitten huomaa, että kuolemanrajaan on kuukausi ja tekstiä on 10 sivua ja aikaisempaan tutkimukseen on tutustuttu vähän miten sattuu.

Nyt menen lenkille, huomenna menen Matin (<3) ja Annen (<3) tupareihin, sunnuntaina lepäilen ja maanantaina olen pirteänä töissä. Siinäpä suunnitelma viikonlopulle!

JK. Google-haku "ammatillinen painajainen" löytää blogini ensimmäisenä. Pitäisiköhän tästä päätellä jotain. :)