Nyt kun asia on pomon kanssa keskusteltu, niin voi kai näin julkisestikin "tunnustaa", että lopetan nykyisessä työpaikassani lokakuun lopussa. Diplomityön DL:n jälkeen on mukavasti siis kuukausi aikaa viimeistellä hommat pulkkaan ja mahdollisesti vielä vähän hipelöidä työn sanamuotoja. Hienoa, että tällaisen pienen jatkopalikan sain työsopimukseeni, ilkeämpi pomo olisi voinut olla jatkamatta sopimustani (loppuu 31.8.), koska en kerta aio tohtorinhattua lähteä tavoittelemaan. Nyt on jotenkin selkeämpi fiilis, kun tietää tarkan päivämäärän milloin tutkimusapulaisen pesti loppuu.

M3902_big.jpg
Antti sydän Karhu M1

Aiheeseen liittyen, sain tänään työtarjouksen ihka ensimmäisestä aikuisten täyspäiväisestä jatkuvasta työsuhteesta! :O Ja kuinka ollakaan, olin juuri samaan aikaan kenkäkaupassa ihmettelemässä juoksukenkiä, "ihan vaan katselemassa". Tietysti tästä työtarjouksesta innostuneena sitten hurjiinnuin ja kävelin lopulta liikkeestä ulos kuvassaolevien kenkien kanssa! On muuten hianot popot... ja kuten Karhun sivut sanovat: "juoksun taloudellisuustutkimuksessa, joka toteutettiin juoksumatolla, vakiokuormituksella juosten hapenkulutus oli 4 % pienempi ja sydämen syke 4 lyöntiä alhaisempi kuin verrokkijalkineilla juostaessa" nortti.pngIhan selkeästi salajuoni soitella tuolla tavoin työtarjouksia kesken ostosreissun.

Ainiin. Pitää vielä erikseen kehua kyllä tuota 4Runners-kauppaa Kampin keskuksessa, saapi eri hyvää palvelua. Tuommoista tekee mieli tukeakin, eli ei tulisi mieleen käydä ensin palveluttamassa itseään ja kyselemässä kengistä, ja sitten ostaa haluamiaan kenkiä halvimmalla mitä löytyy jostain alelaarista. Mukava maksaa hyvästä palvelusta, vaikka siinä ehkä kympin tai kaksi häviää sitten.