Urheiluhullun blogin kommenttiosastolta bongasin linkin (taisi olla Sinkkumiehen laittama) ihan parhuuspalveluun. Nyt ei tarvitse enää miettiä, miten pitkiä lenkkejä sitä oikein juoksee, kun Google kertoo sen puolestasi. Esimerkiksi tuo taannoinen pitempi lenkki (klik) olikin tuon mukaan noin 11,8km, eli noin 400m pitempi kuin mitä tuo Suunto arvioi. Tarkkaa. :) Pedometerin tulokseen voinee lisätä jonkin verran, sillä niin tarkkaan noita lenkkejä ei ikinä oikein jaksa klikutella ja tulee oiottua mutkia. Esimerkiksi kun klikuttelin Forssan Suvi-illan kympin matkan (jota voi kai pitää tarkkana), tulokseksi tuli 9,8km.

Viime viikko oli todella kiireinen töissä, niin kuin alkuviikosta vähän manailinkin. Torstaina saatiin kun saatiinkin se paperi ainakin jonkinlaiseen kuntoon ja lähetettyä. Arpa on heitetty, niin kuin Eero-proffa osuvasti totesi. :) Koko viikko menikin oikeastaan töiden parissa, mitä nyt välillä piti käydä liikkumassa, ettei  ihan kuuppa mennyt sekaisin.

Tänään käytiin pelaamassa tunti tennistä, oli ihan mukavaa, vaikkei minun (tai meidän) taidoilla siitä oikein saa liikunnallisia kiksejä, kun pallo ei yleensä pysty paria lyöntiä pitempään pelissä. Huomenna olisi tarkoitus kokeilla taas vähän pitempää lenkkiä, saas nähdä mitä jalat tykkää! Syke alle 140, aikaa parisen tuntia ja vettä mukaan, näillä mennään. Toivottavasti naapurista ei tule kovaa savunkatkua, niin kuin aamulla taas tuli...