Vaikka itse harrastankin paljon liikuntaa ja palloilua, niin en silti ole kummoinen penkkiurheilija. Formulat eivät voisi vähempää kiinnostaa eikä kotimainen jalkapalloliigakaan ole mielenkiintoinen, vaikka itse lajia harrastankin. Ainoa, mitä voisi televisiosta seurata, on salibandy, mutta ei sitäkään nyt niin kamalasti televisiosta tule. Mitä nyt viime kaudella muutama hassu kerta.

Jalkapallon MM-kisat ovat vaan jollain tapaa erilainen tapahtuma; ne tulee aina seurattua enemmän tai vähemmän tarkasti. Niin varmasti tänäkin kesänä. Ehkä se johtuu siitä, että ne järjestetään vain kerran neljässä vuodessa. Tänä(kään) vuonna minulla ei ole mitään kummoista suosikkia, vaan taitavat yksilöt kiinnostavat: Ronaldinhon kikat, Larssonin hyppypuskut, Roberto Carlosin vaparit, Beckhamin keskitykset. Aina on myös kiva olla altavastaajan puolella, joten kaikki sympatiat Togolle ja muille heikoille maille.

Kaveripiiristäni löytyy myös melkoisia tilastonikkareita, joten jos haluan kuulla, kuka teki MM-finaalissa 1978 maalin ja kuka sai kortin 1990, niin suuntaan heidän kisastudioihinsa. Asiasta intoutuneiden höpinöitä on aina mukava kuunnella (ja syödä niiden sipsit).

Tänään ad hoc blogimiitti Tavastialla! :D Mukana minä, Saara ja Duussi. :)