Tänään oli hammaslääkäri ja kylläpä vähän jännitti. Onneksi se oli ihan aamulla, joten olin vähän unenpöpperössä vielä. Tulos: vain yksi reikä. Sanon vain, koska edellisestä käynnistä on jo muutama vuosi ja pelkäsin vähän pahempaa.

Meinasin kirjoittaa enemmänkin tuosta hammaslääkärikäynnistä, mutta sitten päädyin kuitenkin tuhoamaan tekstin. Miksi? Ei siksi, että minulla olisi mitään itsekritiikkiä sisällön kiinnostavuuden suhteen (kiviäkin kiinnostaa -kategoria on keksitty), mutta oikeastaan ensimmäistä kertaa rupesin miettimään, että mitä kaikkea itsestään oikein kannattaa julkisesti kertoa, etenkin kun tämä ei ole anonyymi blogi.

Jossain "10 bloggaajan sääntöä"-sivustossa on mainittu, että aina pitäisi muistaa kirjoittavansa tuleville työnantajille plaa plaa plaa. En oikein ole jaksanut tuosta säännöstä välittää. Toisaalta, vaikka tämä ei anonyymi blogi olekaan, käsittelen kuitenkin suhteellisen "kevyitä" asioita. Mutta, to prove my point: olen aina välillä laiska ja irkkaan töistä. Joskus päivät menee ihan surfailuksi. Siinä tuleville työnantajille! :D

Olipas taas kirjoitus.