Töissä on tällä hetkellä ihan kivaa ja motivoivaa, mutta ei sille mahda mitään, että vähän ahdistaa kun ulkona on +25 ja takaraivossa kolkuttaa ajatus, että kesälomapäivät on käytetty eikä ommoo lommoo oikein voi ottaa, jos haluan haaveilla saavani työni valmiiksi 30.9. Lisäksi projektisuunnitelmaan on merkitty, että toisen kvartaalin lopussa (nii-in, mekin eletään kvartaalitaloutta) työstäni on ensimmäinen versio prototyypistä valmiina. Onneksi (?) missään ei ole mitenkään mainittu, mitä tuo ensimmäinen versio oikein sisältää. Ehkä keksin jotain.

Lähetin tänään muuten Omo-Infoon mailia. :) Yritin googlailla, miten sandaaleista saisi jalkahienhajun pois, mutten löytänyt muuta kuin epämääräisiä puheita etikkaliuoksesta... jos joku lukijoistani on tietävämpi, saa laittaa kommentointipoksiin vinkkiä! Nyt jos milloinkaan on nimittäin sandaali-ilmat.

Kohta polkaisen Hakaniemeen pelaamaan salibandyä! Saa sentään vähän nauttia alkuillan lämmöstä.

Pakko kertoa yksi kiviäkin kiinnostaa -tason pieni anekdootti. Nimittäin tässä meidän asunnon ihan vieressä on urheilukenttä, ja katselin tässä ikkunasta että hittolainen, onkohan se yksi kaverini joka on heittelemässä amerikkalaista jalkapalloa siellä. No, en ihan nähnyt, mutta eipä hätää mitään, hain sitten kamerani ja pisimmän zoom-putken, samalla tuli mieleen miten epäilyttävältä se ehkä näytti, kun zoomailin verhojen välistä urheilukentällä olevia vähäpukeisia ihmisiä. ...

Tämä kirjoitus kyllä on kiviäkin kiinnostaa -kategorian määritelmä!

Ainiin. Ei ollut kaveri kyseessä.

Ainiin 2. En ihan ajatellut, että tuosta pikelimainostilasta tulisi jeesusmainostila. :|