maraton.jpgKokeillaas laittaa tuota kommentointia päälle taas, saas nähdä mitä tapahtuu. 400 spämmiviestiä en rupea klikuttelemaan pois, olkoonsa siellä. Jos jollakin blogin lukijoista on erektiohäiriöitä tai nettikasinot kiinnostaa, niin ollos hyvä selailemaan vanhempien postauksien kommentoijien kotisivuja.

Aamusella kävin maratonin innoittamana lenkillä, ajatuksena oli hölkötellä 10-11km, Laajalahden ympäri. Uskaltauduin juoksemaan Laajalahden luontopolun pitkospuita pitkin, mikä osoittautui kyllä virheliikkeeksi: ensinnäkin eksyin vähän ja siksi toisekseen pitkospuilla on erittäin epämukava juosta. Päästyäni Laajalahden pusikoista ihmisten ilmoille eksyin sitten Munkkiniemeen, tai en varsinaisesti eksynyt, mutta aika zigzaggia päädyin lopulta kotiin perille. Datat: 13,84km, 01:19.30, keskisyke 147, 1757kcal. Nyt on kova usko siihen, että kyllä se kahden tunnin tavoite 1/2maratonille on realistinen, kun tuommoista reilua 10km/h pystyy posottelemaan reilun tunnin. Ja osa matkasta vielä "let's off road" pitkin nokkospusikoita.

Omalta lenkiltä suihkun ja jälkihien kautta katsomaan HCM:ää (josta kuva tuossa vasemmalla), ja olipas aika helle juoksijoilla. Tuomas ja Heini pääsivät onnellisesti (?) maaliin ja ilmeisesti molempien aikatavoitteet jokseenkin täyttyivät. Tuli siinä vähän sellainen olo, että olisipa hieno itsekin olla juoksemassa mukana. :)