Au au au, jalkoihin sattuu! (Saara, hierro!) Maanantaina oli syyskauden avauspeli jalkapallossa, ja voitettiin 1-0. Syyskausi siis siinä mielessä, että ainakin näin mutasarjoissa heinäkuun paikkeilla on kesätauko, kun kaikki pelaajat ovat jossain lomilla. Tauon huomasi kyllä pelistä, vastustaja prässäsi kovaa (pelaan laitapuolustajana) ja pallo tuntui polttelevan jalassa. Eilen kadonnutta tatsia piti sitten metsästää pelaamalla opiskelijakavereiden kanssa höntsyfutista pari tuntia, ja nyt sitten jalat ovat pipi. Onneksi tänään on ihan lepipäivä.

Tuossa pari päivää sitten pastesin kuntoilusykekäppyrästä kuvan, ja juuri niihin aikoihin minulta lopetti kaksi tilaajaa. Otin tämän jotenkin pienesti itseeni (vaikkei syy-seuraus-suhdetta välttämättä olekaan) ja mietin perustavani erillisen urheilublogin jonnekin, jossa voisin höpöttää pelkästään urheilusta. Tulin kuitenkin järkiini, ja vaikka Wordpressissa onkin hienommat Web-2.0-kilkkeet, tuntuu tämä Vuodatus "omalta". Tämmöisestä palvelusta voisi ihan pikkaisen maksaakin kuukausittain. Eli, summa summarum, tähän blogiin kyllä jatkossakin saattaa ilmestyä kivenmuru-tason syketietoja ja mutasarjafutis-selostuksia. Onhan minulla nuo kategoriat.

Olen muuten juuri tällä hetkellä keräämässä empiriaa erästä tutkimusta varten. Tutkimuskysymyksenä on "Voiko makaronilaatikkoon laittaa liikaa juustokuorrutusta?" ja hypoteesini on, että "ei voi".  Tämä tutkimus on perustutkimusta jatkotutkimuksia varten. Hahmoteltuja jatkotutkimuksen aiheita ovat mm. "Punaleima-emmentalin käyttö pastaruokien kuorrutukseen" ja "Juustoöverit insinöörin kotikeittiössä". Mmm...