63085.jpg Tänään olisi voinut nukkua ties miten myöhään, ei mitenkään meinannut päästä sängystä ylös. Tuntuu myös, että kofeiini on jotenkin yön aikana mennyt rikki, se ei tunnu mitenkään vaikuttavan nyt!

Eilen käytiin työni ohjaajan kanssa raakileversiota lävitse. Tuli sellaista ihan hyvää palautetta, että empiriaa pitäisi saada paremmin nivottua teoriaan. Tai työ oli menossa siihen suuntaan, että alussa on muutama kappale teoriaa ilman kytköksiä varsinaiseen työhön, ja sitten empiirisessä osuudessa vaarana oli kai, ettei kytköstä teoriaan luontevasti saa aikaan. Nyt pitäisi kai viedä sitten siihen suuntaan, että itse "keissi", empiria otettaisiin heti alusta alkaen mukaan ja sitten teoriaa selitettäisiin siinä samalla. En tiedä. Tuntuu aika vaikealta, etenkin kun ties miten monessa tutkimusoppaassa kehotetaan johdanto-teoria-empiria-johtopäätökset -rakenteeseen.

Mutta onhan siinä ihan pointtiakin, koko työn pihvihän on se empiirinen osuus eikä taida palvella kenenkään etua, että alussa on 50 sivua oppikirjamaista tiivistelmää alan teoriasta.

PS. Jos minusta otettaisiin nyt kuva, niin se näyttäisi varmaan tuolta ilman pipoa ja vähän enemmän silmäpusseja ja punaisuutta silmiin.