Tulipahan juostua! Virallinen aika oli 1:54.48 ja nettoaika puolisen minuuttia nopeampi (Eli se aika kun oikeasti ylitin sen lähtöviivan.) Ihan kummeluuksitta juoksu meni tasaista vauhtia lönkötellessä, mutta alkuperäissuunnitelmista huolimatta en kyllä oikein kiinnittänyt sykkeisiin mitään huomiota. Alun perin ajattelin että pidän ne ekalla kympillä alle 150:n, mutta aika äkkiä ne kipusivat 160:een. Datat mittarista: 01:54.40, 20,83km, keskisyke 161, 2953kcal. Aika hurjia energiamääriä arpoo kyllä tuo Suunto, hentoinen toimistotyöläisnäinen kuluttaa tuon verran puolessatoista päivässä, jos ei pahemmin liiku. No, ei sen puoleen, kyllä se kanakeitto juoksun jälkeen maittoikin. :)

Noin 13km kohdalla iski reisiin jumi, mikä ehkä näistä hienoista käppyröistäkin on nähtävissä:

puolimaraton_syke.png

Tai ainakin tuossa keskimmäisessä hapenkulutuskäyrässä 13km jälkeen notkahtaa, ja siinä paikkeilla tuli juuri ensimmäisiä ajatuksia siitä että ottaapas tämä reisille. Tiedä sitten liittyykö se nyt siihen. :) Ensimmäinen 6km on kyllä hapenkulutuksellisesti aika tasaista käyrää, ja alimmasta nopeuskäyrästä on helppo bongata juomapisteet.

Kummallisesti sunnuntaiaamuna oli sitten reisien lisäksi myös pää kipeä, vaikka kuinka koetin hoitaa b-vitamiinitankkauksella nestetasapainoa kuntoon.. omituista.

No, se juoksuista tällä kertaa, huomenna ehkä parit kuvat. Tukholmassa 9.6.2007 sitten kokonainen. :)