Vaikka heinäkuuta vielä mennään, niin kohtahan tässä on taas syksy. Iltaisin hihattomalla paidalla pyöräillessä menee iho jo kananlihalle ja yöllä pystyy nukkumaan peiton alla. Vaikka kesä nyt kuitenkin taitaa olla minun(kin) suosikkivuodenaikani, ja "vielä on kesää jäljellä", listataan muutama hyvä puoli syksystä:
  • Salibandykausi ja -treenit alkavat, kesäliigahöntsyt on kuitenkin aina kesäliigahöntsyjä. Omien pelien lisäksi ajattelin käydä katsomassa liigapelejä vähän enemmän kuin viime kaudella.
  • Bussien kesäaikataulu loppuu 13.8. ...vaikka pyöräillen tässä koko kesä on oikeastaan mentykin.
  • Valmistun. Sen verran on homma vielä vaiheessa ja ahdistaa, että piti laittaa pienellä tekstillä tuo.
  • Viikonloput on tyhjiä. Ei kesäviikonloppusuunnitelmissa ole mitään vikaa, mutta on ihan mukavaa, että välilä on viikonloppuja ihan tyhjäntoimittamiseen.
  • Voi tehdä uusia liikuntasuunnitelmia. Kesällä on ollut viikottain 4-5 jalkapallo- tai salibandypeliä, ja hyvä jos kerran viikkoon on kerennyt salille saati lenkille. Tarkemmista syyskvartaalin liikuntasuunnitelmista kirjoittelen myöhemmin. :)
  • Uudet phuksit saapuvat. Vaikka olenkin wanha jäärä jo, niin teekkarikylässä asuminen kyllä pitää "ajan hermoilla" väkisinkin ja uudet naamat piristävät.
molkky.jpg

Semmoista! Viikonloppu meni mukavasti Jannen ja Martan synttäreillä mökillä. Viikonloppu sisälsi hyvin perinteisiä mökkiviikonlopputekemisiä: mölkkyä (ks. kuva, onnistuin räpsäisemään just osuma-h-hetkestä kuvan :o), saunomista, ylenmääräistä grillailua ja kossupalloa*.

* Kehitettiin viikonloppuna uusi peli, kossupallo. Sen säännöt menee näin:
  1. Suositeltava pelaajien lukumäärä on 3-5. Kahdellakin voi pelata.
  2. Mennään järveen muovisen kossupullon kanssa. Huom! Lasisen kossupullon käyttöä kannattaa välttää.
  3. Kossupulloa heitetään kaverilta toiselle. Jos saa kopin, joutuu ottamaan huikan. Jos ei saa koppia, joutuu ottamaan huikan.
  4. Jatketaan, kunnes kyllästyttää, kossu loppuu tai ollaan liian kännissä.
Pelistä on olemassa myös yksinpeliversio, jossa heitellään kossupulloa ilmaan järvessä välillä huikkaillen. Tätä versiota suositellaan vain kokeneille kossupalloilijoille.

PS. Lisätään nyt vielä disclaimer: ei me tätä montaa kierrosta pelattu, ja syvään veteen ei sit viinaksien kanssa menty tai mennä. Ettäs tiedätte. :)