heina.jpgPlaa. Minua tuntuu vaivaavan jonkinlainen yleinen saamattomuus. Jotenkin pääsiäisen jälkeen ei ole tuntunut, että hommat, tai siis diplomityö, olisi edennyt siinä määrin kuin sen pitäisi edetä. Ei vaan tule tehtyä.

Tämä on sikäli vähän omituista, koska kuitenkin työ tuntuu ainakin jollain tasolla mielekkäältä, tiedän suunnilleen mitä pitäisi tehdä, ja uusia ideoitakin tulee, muttei nämä mukavat ajatukset vaan konkretisoidu näppämistön näpyttelyksi.

Onneksi tiedän yhden keinon, mikä auttavi tuo, nimittäin deadlinet. Ensi tiistaiksi (wapun jälkeinen arkipäivä, duh) tarjouduin pitämään esityksen työstäni ryhmäpalaverissa. Nyt minun on siis pakko järjestellä ajatuksiani ja kirjoittaa niitä edes powerpointteina ylös. Kesäkuun alkuun sijoitin itselleni diplomityön väliversion esittelyn seminaaritilaisuudessa, joten siihenkin on pakko sitten tehdä jotain. Ehkä se siitä.

Seuraa tämän kirjoituksen interaktiivinen osuus: miten sinä saat motivoitua itseäsi, jos on saamaton olo? En usko, että olen ainoa, joka välillä ei meinaa saada tehdyksi mitään.

Oli miten oli, aion viettää nyt wappua ihan hyvillä mielin, kyseessä on kai kuitenkin toivottavasti viimeinen opiskelijawappuni. Eli ei kun haalarit päälle, lakki mukaan, skumpat reppuun ja menoksi. :)

(Meinasi muuten jäädä tämä kirjoituskin kirjoittamatta, kun en meinannut saada aloitettua.)