Al Gore

Olin eilen kuuntelemassa Al Goren luentoa ympäristöasioista, ja onhan se myönnettävä että mies osaa puhua. Oikeaoppiset alkukevennykset, itseironia ja kaikki. Kasvihuoneilmiö ainakin itselle tuntui jo olevan passé, jos niin voi sanoa, mutta kovasti Al muistutteli, ettei ilmiö ole minnekään hävinnyt. Pitääpä jatkaa joukkoliikenteilyä ja pyöräilyä! Kokkarilihapasteijat olivat hyvejä.

Työpaikka

Nyt kun on nimi paperissa, ja vähän lupailinkin kertovan paikan nimen, niin kerrotaan että aloitan marraskuun alkupuolella Accenturella työt. Nörttihommat jatkuu eri ympäristössä. Odotan innolla. :) Siitä se lähtee 40v putki ja sit eläkkeelle... tämän enempää en töistä varmaan sitten kirjoitakaan.

Lomailua

Koska vanhan ja uuden työn loppumiseen jäi pieni aikakäppi, päätettiin erään Genreesisen bloggaajan kanssa lähteä Lontooseen kolmeksi yöksi! Jippajee.

Juoksentelua

Ilmoittauduin ensi sunnuntaiksi eCross-juoksutapahtumaan täällä Espoossa. Matkaa on 7 kilometria ja se taitetaan maastossa kirmaten. Hyvä syy olla lähtemättä ryyppäämään lauantaina.

maraton_kuopio.jpg
eCross -- Anttiakin kiinnostaa
:)

Jalkapalloa

Suomi-Portugali-tänään! Toivottavasti kameran saa viedä sisuksiin, ainakaan missään palloliiton sivuilla ei ole kielletty järjestelmäkameroita. Toivottavasti myös zoomikertoimet riittää, että saan hyviä lähikuvia
erään geneerisen Ronaldon filmauksista.

Diplomityö

Eteni tänään. Perjantaina on viimeinen käyttäjätesti, sitten vaan *napunapu*.