Tänään on ollut vähän mäntti päivä. Ensinnäkin, en meinannut millään päästä sängystä ylös aamulla. Sitten kun vihdoin noin kymmenen aikaan raahauduin töihin, ei sielläkään oikein mistään tullut mitään. Onneksi muita ei ollut samasta huoneesta töissä, joten sain kiukutella itsekseni. Lopulta tuskaannuin, ja lähdin vähän puolen päivän jälkeen kotiin "etätöihin", joka tarkoitti parin tunnin päikkäreitä ja artikkeleiden lukua auringossa vajaa tunti (tämä osa päivästä ei ollut mäntti).

Eilen tein vähän hätiköimättömän liikkeen, kun ajoin perinteisen kesätukan, eli kaikki pois. Tässä ei sinänsä ole mitään vikaa (paitsi Saaran mielestä), mutta mäntti kun olen, en oikein tajunnut että eihän se hiusten alla ollut iho ole saanut oikein aurinkoa, ja nyt minulla on valkoinen kypärä päässä. :( Sekin mäntittää. Note to self: ensi kerralla kesätukka kesän alussa, ei keskellä. Nyt pitää vaan yrittää ottaa kuupalle vähän tasoittavaa rusketusta.

Kaiken lisäksi salibandypelit ovat menneet vähän huonosti. Kolme viimeistä peliä on ollut pelin jälkeen sellainen fiilis, ettei oikein ole sujunut, vaikka joukkue(i)lle on voittoja tullutkin. Ei vaan suju. Nyt pitäisi saada sellainen yksi hyvä oma peli: hyviä avauksia (eikä keskialueelle vastustajan lapaan), varmaa puolustusta (pidetään hyökkääjät etu- eikä takapuolelta), hyviä blokkeja (eikä pallo reidestä omaan yläkulmaan) ja ehkä pari vetoakin (ei päin ensimmäistä laituria). Siitä se lähtee.

sounds.jpg

Toisiin aiheisiin! Nimittäin kohta on viikonloppu ja Ruisrock. Toivottavasti aurinko jatkaa helottamista, tosin ehkä joku pieni sadekuuro vaikkapa yöllä voisi tehdä hyvää. Olen yrittänyt vähän kuunnella rokissa esiintyviä artisteja, jotta keikoista saisi vähän enemmän irti, mutta ainakaan Tool ei oikein iske. Jospa livenä sitten. The Soundsin (kuvassa) uutta albumia voisi kuunnella, koska se nyt kuitenkin pitää käydä katsomassa.

Nyt Carte Dor Toblerone-jätskiä (mmmm) ja jalkapalloa (Portugali voittaa 3-1). (Olipas tämä sulkurikas kirjoitus.)