Sori että en nyt oikein muusta jauha kun tästä lenkkeilystä, mutta minä aina innostun näistä asioista ja nyt  mua nyt ihmetyttää yks juttu. Nimittäin vertailin tuossa kahden lenkin dataa:

26.7. 7,93km, 0:52.00, keskisyke 133bpm, 548kcal
16.8. 8,22km, 0:54.50, keskisyke 132bpm, 940kcal

Sama lenkki, hieman erilaiset kalibroinnit oli vaan tuossa mittalaitteessa, siitä tuo pituusero. Toisella meni aikasta paljon enemmän energiaa! Tulkaapas kivenmuruset katsomaan sitten hapenkulutuskäyriä:

154881.jpg

Ylemmässä on hapenkulutus kiloa kohden ja alemmassa hengitystiheys minuutissa. Sininen käppyrä on tuo tämäniltainen lenkki ja punainen heinäkuinen. Aikasta paljon kovempi puuskutus oli tänään siis. Tämä voipi tarkoittaa vain kahta asiaa: mittari sököilee tai sitten Antti tarvitsee lepoa.

En vaan mitenkään malttaisi olla paikallaan. Tekee aika tiukkaa pitää edes yksi lepopäivä viikossa, ja jos jonakin päivänä on vain yksi kevyehkö liikunta, niin päivä tuntuu löysäilyltä. Nyt pitää vaan muistuttaa itselle, että se kohina mikä kuuluu korvissa sohvalla pötköttäessä on kasvava kunto, ja Kuopiossa menee mukavammin jos nyt ei liikaa rehki. Eiks jeh.

Ensi postauksessa avaudun diplomityöstäni.