Pari pakollista sanaa diplomityöstä, kun kerran lupasin. :) Tilanne on nyt se, että minun pitäisi "freezata" tekemäni prototyyppi, eli lopettaa sen kanssa hipelöinti, näyttää protoa parille kirjastonhoitajalle ja sitten vetää homma pakettiin kirjoittamalla kiukulla kirjallinen osuus loppuun. 30.9. elää vielä haaveissa, joskin en ammu itseäni jos tuona päivämääränä työ ei vielä ole kansissa. Sovitaan vaikka, että tuona päivämääränä työstä on olemassa se ensimmäinen lopulliselta vaikuttava versio. Jonka periaatteessa voisi kansittaa. Eiks jeh?

Söin äsken 6 vadelmapullaa. nolo.png

Huomenna on Helsinki City Maraton! Sinne osallistuu Heini ja blogiton Tuomas. Pitää mennä tötterözoomin kanssa ottamaan kuvia, ja ehkä jos on kaunis kesäpäivä niin voisi ehkä vähän pussikaljoitella ruohikolla? Oma, puolta lyhyempi koitos on vasta kahden viikon päästä. Kovia menijöitä nuo, Heini ja Tuomas. Valokuvatorstain tämän viikon aihe on onnellisuus, ajattelin vähän josko saisi onnellisia otoksia onnellisista juoksijoista.

Tämän moniaiheisen postauksen loppuun vielä meemiosallistuminen, Ritalta tuli tämä (eli otetaan blogin tai oman nimen ensimmäinen kirjain, ja mainitaan 10 sillä kirjaimella alkavaa merkityksellistä sanaa):
  1. Au eli kulta eli Saara. Pus pus. (Jopas alkaa siirappisesti...)
  2. Aurinko. On tietysti tärkeä, mutta yöllä se saisi mennä muutaman sataa tuhatta kilometriä kauemmaksi, olisi hikisen miehen vilpoisampi nukkua. Aivastan joka kerta 3-4 kertaa, kun joudun sisältä auringonvaloon. Tälle on jokin selityskin.
  3. Av-ohjelma kamerassa eli aperture priority elikäs aukkotärkeys elikäs.. äh. Laitetaan aukko ja annetaan kameran arpoa valotus. Erityisesti päiväsaikaan kesäisin näppärä ohjelma, kun ei nyt niin väliksi tuleeko valotusajaksi 1/400 vai 1/800, Av antaa hallita syväterävyyttä.
  4. Askellus. Lähiaikoina olen taas intoutunut lenkkeilemään, joten olen myös miettinyt askellustani, ja meinasinpa kompastuakin kun katselin vaan varpaitani enkä eteeni.
  5. Annotointi on sitä kun johonkin aineistoon liitetään metatietoa, sepostuksia. Olennainen osa Antin työtä.
  6. Anteliaisuus. Haluaisin olla antelias ja hyväsydäminen.
  7. A-olut. Huomenna vois pari.
  8. Asiasanasto. Rupesin sitten tässä vaiheessa tuolta katsomaan, kun en muuten keksinyt. :(
  9. Aerobic. Kävin tänään pitkästä aikaa bodypumpissa. Rankkaa oli, vaikka sykkeellisesti ei niin rankkaa kuitenkaan.
  10. Allergiat. Luojan kiitos en taida olla millekään allerginen. *kopkop* Kaikki sympatiat heinänuhaisille ja eläinpölyallergisille.
Haastetaan Antti, Antti, Antti ja Antti. Muutkin halukkaat saa, jos haluaa. :)