Uuh, Saara leipoi juuri (minä rouhensin suklaan) herkkupipareita Duussin reseptillä. Suosittelen, nannaa on....

Nyt on vähän ähky kyllä, tuli aika monta syötyä... nolo.png

Meemi Saaralta. Idea on, että varmaan aina välillä jokaisesta tuntuu, ettei oikein kerkeä tehdä sitä mitä haluaisi, ja kaikki ovat niin aikaansaavia. Tarkoituksena listata mihin kaikkeen oikein haluaisi aikaa enemmän käyttää:
  • Valokuvaamiseen. Olisi kiva käydä välillä taas ihan varta vasten kuvaamassa. Ehkäpä käyn huomisen valokuvatorstain innoittamana!
  • Tehokkaaseen työskentelyyn. (silloin kun olen töissä) Etenkin tällä viikolla tuntuu, ettei oikein vaan nappaa eikä saa tehtyä. Olen kyllä ennenkin miettinyt keinoja näitä hetkiä varten.
  • Lenkkeilyyn. Kuten aiemmin juttelin, olen nyt menossa tuonne Kuopion puolimaratonille, ja sitä varten pitäisi varmaan totuttaa jalkoja muutamalla pitemmällä lenkillä. Ei vaan oikein "kerkeä", koska salibandy&jalkapallo vie niin paljon aikaa, ja kun niistä kerta on maksanut, niin eihän niitä voi jättää väliin. Plus että on säbä ja futa niin mukavaa ettei oikein haluaisikaan.
  • Kuntosaliharjoitteluun. Sama selitys kuin edellisessä kohdassa...
  • Lukemiseen. En juuri lue mitään maailmankirjallisuutta, mutta jokin kevyt dekkari voisi mennä loppukesästä. :)
Ei nämä kohdat mitään vakavia ole, tai siis, en koe kovin suurta ahdistusta siitä näistä tekemisistä, joihin ei (muka) ole aikaa.

Huikkaahan kommenttiboksiin, jos jatkoit meemiä!