Hiiulihei. Seuraa selostus viikonlopusta jälleen kuvatarinan muodossa. Jos rokki tai kuvat eivät kiinnosta, voinet sivuttaa tämän postauksen!

Viikonloppuna oli siis Hämeenlinnassa Wanaja Festival, jonne huruuttelin lauantaina junalla. Saara oli siirtynyt paikalle jo perjantaina autoitse. Hämeenlinnaan päästyäni virittäydyttiin tunnelmaan muun muassa sing starin

laulu_maija_iida.jpg

ja kitarapelin (meille kans tahtoo!!!) avulla.

iida_kitara.jpgmaija_kitara.jpgsaara_kitara.jpg

Tyylinäytettä antaa Iida, Maija ja Saara. :) Rokkailujen jälkeen olikin sitten aika siirtyä kohti keskustaa, ja sitä kautta kohti festarialuetta.

festarialue.jpg

Festarialue oli suorastaan hellyyttävän pieni, kun vertaa esimerkiksi Ruisrock-alueeseen. Oikeastaan tuossa kuvassa näkyy koko alue, mitä nyt vasemmalle jää sisäänkäynti ja olutteltta. Pienuus tuntui kyllä oikein mukavalta tuoreessa muistissa olleen ruisrok-ryysinnän ja jonotuksen jälkeen. Kohta alkoikin päivän ensimmäinen (meille) artisti soitella...

bleak.jpg

Kukas setä siellä mikrofonin takana oikein on...

bleak2.jpg

Kyllä, aivan oikein, Kaaleppi yhtyeineen elikäs Bleak. (Menin muuten huppelispäissäni ostamaan yhtyeen bändipaidan hintaan 15e.)

kalervo.jpg
Kalervo

Keikan jälkeen pitkin sitten mennä alueelta ulos köyhäilemään omien juomien kanssa.

saara_katu.jpg

Rynnäkköoluiden ja -siidereiden jälkeen oli aika palata alueelle kuuntelemaan Maija Vilkkumaata.

maija.jpg

Onnistuin näköjään saamaan yhden kuvan Maijasta suu kiinni... ;)

mikko_ilme.jpgmikko_ilme2.jpg
Mikko Kosonen

Kitaristi Mikolla oli huikeita soittoilmeitä, vasemmalla ilmiselvä =C ja oikealla {{(>_<)}}. Kun tarpeeksi kauan olin kamerallani sohinut...

maija_kamera.jpg

niin katsoihan se Maija kerran kameraan. Ainakin näyttää siltä.

maija2.jpg
\\o/

Maijan keikan jälkeen tehtiin pieni antipeliliike, kun mentiin nälkäisinä ja vähän väsyneinä vetämään mahat täyteen kebabbia, ja tietäähän sen miten siinä käy, alkaa uni tulla silmään. Ei kuitenkaan ihan nuukahduttu, mutta eipä jaksettu kyllä ryysiä Apulantaa katsomaan, eikä sen puoleen että siitä nyt niin kamalasti edes tykkäisin. Palattiin kuitenkin alueelle, jossa meitä odotti Primitiivinen performanssiryhmä "Alku".

tuli.jpg

Primitiivinen tarkoittaa kai sitä, että kaverit popsivat pokkana tulta.

tuli_nam.jpg

Popsi popsi liekkiää, hampaitaa see vahvistaaa..... ... vai mites se meni. Vai tarkoittikohan se primitiivinen tätä taustaorkesteria:

ugabuga.jpg

Oli miten oli, oikein viihdyttävä ja piristävä väliaikashow. Siitä sitten melkein meinattiin lähteä jo pois, mutta jäätiin kuitenkin vielä hengailemaan illan viimeisen artistin, Viikatteen, soittoon asti.

viikate.jpg

Esitys olikin ihan viihdyttävää ja biisit tuntemattomia mutta hyviä. Joskus voisi vähän isommallakin panostuksella seurata tätä orkesteria..

viikate_laulaja.jpgviikate_valot.jpg
Solisti X.

Sitten nukkumaan (kiitos Maija muuten yösijasta jos tätä luet!), aamulla vielä parit kitarapelit ja sitten junalla kotiin. :) Oikein mukava viikonloppu. Nyt voisi yllättää Saaran ja tampata matot ja ehkä vähän muutenkin siivota..