Pakko kyllä hehkuttaa noita Googlen tuotteita, vaikkei itsellä olekaan niin sanotusti "penniäkään kiinni" puljussa tai muutakaan sidoksia. Firma nyt vaan yksinkertaisesti tekee niin hyviä sovelluksia, että jatkuvasti tulee sellaisia "ooh"-oloja, miten hyvin jokin juttu on tehty.

Hakukoneen jälkeen tutustuin Gmailiin, muutama giga ilmaista levytilaa ja erityisesti hakutoiminto on erittäin kätevä. Spreadsheets on  käytännössä Excel selaimessa, pidän siellä treenipäiväkirjaa. Pedometerin avulla voi selvitellä lenkkipolkujen pituuksia. Uusin löytö on Picasa, joka on pirun näppärä kuvienhallintaohjelma, vielä kun se osaisi tehdä automaattisesti html-gallerian. Kohta puoleen pitäisi varmaan tulla yleiseen käyttöön tuo Picasaweb, jolla Picasan avulla hallinnoidut kuvat voi suoraan julkaista webissä. Harmikseni taisin missata tuon betatestausvaiheen, kun en onnistunut luomaan itselleni tunnusta tuonne. :(

Googlen yhteydessä puhutaan paljon yksityisyyden suojasta, ja miten Google kerää kaiken maailman tietoja käyttäjistään. Itse en jaksa olla kovin paranoidi, Google tehköön lenkkidatoillani mitä lystää.

Ai niin, peli oli eilen! Oli kyllä hieno tunnelma täpötäydellä stadionilla, ja melkoinen mylvintä oli etenkin johtomaalin aikaan. Tässä pari otosta illalta:

futispeli.jpg
Paljon tapahtumia

futispeli2.jpg
Vapaapotku

En haluaisi olla tuossa muurissa.

Edit: Näkyy tuo Picasa sittenkin osaavan tehdä html-gallerian, en vaan itse osannut.