Olen nyt täällä Suonenjoella "etätöissä", mutta kirjoittaminen ei nyt ihan niin mukavasti ole sujunut kuin mitä vähän haaveilin. Tokihan olin ajatellut, että "jos sataa niin kirjoittelen, ja jos aurinko paistaa niin sitten lomailen", mutta kuitenkin. No, kirjoittelenpa kuulumisia sitten!

ruisrock.jpg

Viime viikonloppuna oli Ruisrock (itse asiassa tuo kuva on viime vuodelta, mutta eipä taida paljon eroa olla eli kelit olivat jälleen mainiot!), jossa harmikseni tällä kertaa salakuljetusyritys paljastui enkä saanut kossupulloa sisälle. En nyt ala mitään tekopyhistelemään, vaan myönnän ettei ollut ihan niin kivaa kuin viime vuonna kun piti vaan kallista olutta lipitellä enkä ollut niin kännissä. Enkä taida osata kovin hyvin olla selvinpäin festareilla. :) Mutta, kivaa oli silti! Ensi vuodelle pitää sitten miettiä tarkemmat salakuljetusstretegiat..

Maanantaina sitten suhteellisen pirteänä (luultavasti epäonnistuneen salakuljetusyrityksen takia) Forssan kautta kotiin ja pelaamaan salibandyä. Nyt sattui sitten sellainen hyvä peli mitä olin toivonut (kun aiemmin valittelin huonoja pelejä): hieno 4-2 voitto, varmanoloista puolustusta ja päälle mausteeksi 1+1 tehot. Erityisen mukavalta tuntui tuo maali, kun vastustajan joku pelaaja yritti psyykata minua ja kuittaili vedoistani, niin pääsin sitten vähän iskemään takaisin kun vedin omasta päästä pallon laakana tyhjään maaliin. :) No, se urheilusta...

Tiistaina tulin tänne Sisä-Savoon, ja onpa kyllä ollut mellevää: järvi, savusauna, perhe, makkaraa, olutta, shoppailua, Kuopio-visiitti, äidin diners-pisteillä tilattu Suunto t6, muurinpohjalettuja, mönkijällä 200m matka uimaan :) ja nyt viikonloppuna Mansikkakarnevaalit joihin hallituskin saapuu paikalle! Olen myös käynyt ahkerasti lenkillä ja puoliksi päättänyt että 2.9. menen Kuopioon juoksemaan puolimaratonin. Alunperin piti mennä 5.8. Porvooseen, mutta se ei nyt oikein sovikaan minun pirtaan... Tomi, sinunkin pitää nyt tulla Kuopioon! 1/4 myös päätin, että jos Kuopion puolimaraton menee hyvähkösti, niin ensi kesänä juoksen Helsinki City Maratonin. (Terveiset vaan Duussille tästä pienellä kirjoittamisen ideasta prkl. :D)

Niin mitäs muuta... ainiin, Zidane on tomppeli ja Cannavaro on uusi idolini. Nyt:

nukkua.jpg