BB

Viime vuonna missasin kokonaan Big Brother -huuman, kun olin Perussa. Tai en nyt kokonaan missannut, mutta jotenkin päätösjaksoista ei paljon irti saanut, kun henkilöt eivät olleet tuttuja. Josko tänä vuonna seuraisi sarjaa? Avausjakso nyt jää ainakin katsomatta, kun olen lätkimässä reikäpalloa.

Ura

Hui, huomisen aikana olen luvannut eri tahoille kertovani tulevaisuudensuunnitelmista ensimmäisen Oikean Työn suhteen. Ihan mukava työllisyystilanne taitaa olla tällä hetkellä, kun on työntekijänä varaa jopa valita mihin suuntaan sitä lähtee. Pitää olla siitä kiitollinen. En varmaan paljoa töistä (tai töissä!) sitten bloggaile (en oikein tiedä edes miksi, ei vaan tunnu sopivalta), mutta ehkäpä firman nimen voin sitten paljastaa. :)

Suklaata

Maraboun keksisuklaa on hyvää.

Lomailua

Huomenna, tai siis tänään alkaa minun loppuviikon kestävä kesälomanpitennys, jota menen viettämään savvoon ja siellä sit myös se puolimaraton. Tosin tästä lomasta on yksi päivä varattu diplomityön naputtelulle. Ja ensikesän lomapäiviähän tässä törsäillään...

Ruokavaliota

Tuossa sivupalkissa on roikkunut tuo niin sanottu projekti (eikös projekteilla pitäisi olla alku ja loppu?), ja välillä olen miettinyt sen poisottamista, kun ei tässä oikein millän dieetillä ole oltu pitkään aikaan. Onpa nyt kuitenkin ollut siellä. No, oli miten oli, puolimaratonin jälkeen ajattelin hieman ryhdistäytyä, ja vähän totisemmin lähteä tavoittelemaan sitä 80kg elopainoa. Motivaatiota tähän haen siitä, että mitä painavampi on, sitä keljumpi on juosta. Lähes 90-kiloisena sitä antaa 60-70-kiloisille aika paljon tasoitusta! Saas nähdä miten miehen käy..

Niin, mitenkäs tämä liittyikään ruokavalioon... no, syyskuussa usein toistuvat säbäpelit jäävät vähemmälle ja sitä kautta uskoisin että voisin taas siirtyä vähän proteiinipitoisempaan ruokavalioon, hitaat hiipimislenkit eivät paljon puurotankkausta kaipaa. Tämä viikko kuitenkin lepäillään ja syödään runsaasti sillä tekosyyllä, että lauantain suoritukseen muka tarvitsisi hiilaritankkausta. 3.9. alkaa cold turkey herkkulakko ja tonnikala-raejuusto palaa aamupalapöytään Weetabixin tilalle.