Kuten tarkkaavainen lukija huomaa, tuohon oikealle on ilmestynyt tuollainen hassu ruudukko. Kaverini Jyväskylässä on pistänyt tuollaisen Pikselikauppa-nimisen sivuston pystyyn, ja pitäähän kaverin toimintaa tukea! Ideana tässä on se, että kuka tahansa teistä lukijoista voi tuonne sinertävälle alueelle saada ilmaiseksi 500 pikselin kokoisen mainoskuvan, vaikkapa blogistanne. Tuolla ylempänä on tuollaisia vaaleita pikseleitä, joita voi hankkia nimellistä maksua vastaan pitemmäksi aikaa, ja kokoa ei ole rajoitettu 500 pikseliin.

Yritin laittaa koko aluetta ilmaiseksi, mutta se ei ollut mahdollista. En siis yritä saada tällä rahaa tai mitään, kunhan vain tuen kaverin toimintaa ja tuon teille mahdollisuuden mainostaa blogejanne tuolla. Tuonne siniselle alueelle saa siis ihan oikeasti, no strings attached, kuvan ilmatteeks.

Koska periaatteessa voi käydä niin, että joku ostaa parilla eurolla tuolta vaalealla alueelta pikseleitä ja sitten vuodatus.net lopettaa toimintansa ja tämä joku tulee vaatimaan paria euroaan, seuraa lyhyt laki-jambomambo: Jos joku välttämättä haluaa ostaa pikseleitä eikä sininen alue kelpaa, en vastaa vuodatus.netin mahdollisista käyttökatkoista tai toiminnan loppumisesta.

Äh. Tulipas tästä nyt virallista ja tylsää. Toivottavasti lukijat eivät häiriinny tuosta ruudukosta, suhtaudun itsekin vähän skeptisesti tuollaiseen pikselinnysväykseen (kirjaimellisesti. :) Sinne vaan klikkailemaan kuvia, "Mainosta tässä!"-linkistä pääsee maalailemaan alueita.

JK. Jaa nyt saakin kokonaan ilmatteeksi. :) Eli kaikki pikselit ovat nyt ilmaisia.