Tänään kävin Sellossa vähän vaateostoksilla, ja tein todellisen löydön: viime talven mallistoa olevat merkkifarkut (ovh 80e) olivat tarjouksessa 10e, ja vieläpä ihan juuri sopivaa kokoa ja pituutta! On kyllä siinä ja siinä, kehtaanko käyttää viime talven malliston housuja, mutta ehkä nyt tämän kerran...

Shoppailureissulta palatessa huomasin, että oli tuloillaan aika messevä auringonlasku, joten otin kameran mukaan ja lähdin hiippailemaan Otaniemen kärkeen. Kuvat olivat aika pettymys ja joutsenetkin palloilivat ärsyttävän kaukana, mutta tuli sieltä pari onnistunuttakin otosta. Alla mielestäni yksi sellainen! Sävyt ovat liki aidot, vain hieman tummennettu, jännä keltainen valo oli.

aurinko_ja_heinat.jpg

En olekaan paljastanut blogiyleisölleni, että olen liittynyt täksi kaudeksi jalkapalloseuraan, tai oikeastaan seura on sama kuin missä pelaan salibandyä. Eilen oli kauden ensimmäiset treenit (vesisateessa +5, mutta pelattiinpa kuitenkin) ja huomenna on Espoon Tuuliniityn mestaruusturnaus WindField Cup. Vähän jännittää, nimittäin edellisestä "oikeasta" jalkapallopelistäni taitaa olla yli kymmenen vuotta.

Kertokaapa minulle, onko tämä nyt sitä haircuttia? Monessa blogissa puhutaan, että "tästä tulee nyt tällaista haircuttia" tms, mutten oikein ikinä ole älynnyt mitä se tarkoittaa. Onko tällaisten kuulumisten kertominen ilman kummempia analyysejä saati synteesejä juurikin sitä hairkuttia?

sateenkaari.jpg

Laitoin vielä toisen kuvan sateenkaaresta. (Terävä havainto!)