Blogiyleisöltä on tullut toive, että kertoisin miten tenttini meni. No, menihän se. On pieni mahdollisuus, että se menee läpi, toisaalta olisi ehkä oikeudenmukaista, että reputtaisin kurssin ja joutuisin näkemään vähän enemmän vaivaa sen eteen; ei lie ihan tarkoituksenmukaista, että viiden opintopisteen kurssin saa suoritettua edellisillan pänttäilyillä. Mielenkiinnolla jään odottamaan tuloksia, kyseessä kuitenkin siis on viimeinen tutkintoon vaadittava kurssi. Ihan viimeiseksi tuo ei kuitenkaan jää, koska ajattelin ihan vapaaehtoisesti mennä espanjan keskustelukurssille vielä keväällä.

En ole mennyt baariin hukuttamaan tenttituskiani, koska olen tosiaan tällä tipattomalla tammikuulla nyt. Lisäksi kiusaan itseäni karkittomalla tammikuulla, joten aika kuivaa on. Tänään olenkin siivonnut, tehnyt ruokaa, käynyt ostoksilla, käynyt verkkokaupassa ihmettelemässä iPodeja, käynyt tentissä, katsonut televisiota, käynyt siskon luona kyläilemässä (2 isoa kuppia kahvia), juonut kotona kahvia (2 isoa kuppia), irkannut, nukkunut päiväunet, selaillut blogeja ja käynyt rannassa kuvaamassa. (Onkos tämä nyt sitä haircuttia kun kuvaillaan mitä on päivän aikana tehnyt?)

28216.jpg

Päivän kuvaan on päässyt anonyymi pilkkijä ja kuu. Kuu näyttää aina luonnossa paljon kivemmalta, jotenkin kuvassa se aina latistuu. Tämä kuva on siis tuolta reissulta, kun kävin tuossa kotirannassa käpöttelemässä ja ottamassa kuvia.